20.07.2023

Jídlo je součástí léčby!

V tomto díle se podíváme doslova pod pokličku. Přiblížíme vám totiž Odbor léčebné výživy a stravování. Název zní možná trochu odborně, ale ve skutečnosti se lidé, kteří jsou jeho součástí, starají o to, aby nemocniční strava byla nejen zdravá a přispěla k vyléčení, ale taky aby chutnala. Tušíte například, kolik litrů polévky sní denně pacienti i zaměstnanci, kolik receptů mají nutriční terapeuti k dispozici a kde čerpají inspiraci na nová jídla? Odpovědi nabídnou vedoucí odboru Ing. Jaroslava Jaššová, MBA, vedoucí nutriční terapeutka Renata Kosmáková a také šéfkuchař Tomáš Šebera a Přemysl Hon, vedoucí oddělení úklidu.

 

Foto zleva: Přemysl Hon, Jaroslava Jaššová, Renata Kosmáková, Tomáš Šebera 

Spotify podcastSpustit přes Spotify
×
PředchozíDalší
Načítání