Na Den dětí rozveselil tanečník ze StarDance Martin Prágr malé pacienty ve FN Ostrava

Na Den dětí byl Martin Prágr první návštěvou na Klinice dětského lékařství FN Ostrava. Do širšího povědomí veřejnosti se zapsal jako ten, který ve StarDance tančil s Gabrielou Koukalovou. Tento mladík ale nejen skvěle tančí. Pomáhá, kde je potřeba. Hospitalizovaným dětem přivezl 1. června k jejich mezinárodnímu svátku dárky, které věnovala společnost Colliery srdcem.

Určitě jsem rád, že jsem tady s dětmi mohl strávit nějaký čas. Vůbec si nedokážu představit, že bych musel ležet v nemocnici. Snad jsem dětem udělal alespoň trochu radost,řekl po návštěvě na oddělení Martin Prágr.

aeos

Setkal se zde i s dětmi, které se aktivně zapojily do charitativního projektu www.onlinedetskyden.cz. Martin pro tento projekt nadchl nejen taneční partnerku Gabrielu Koukalovou, ale také řadu dalších tanečníků StarDance. Smyslem projektu je lidi pobavit, ale zároveň pomoci dvanáctileté Lucii, která přišla při autonehodě o ruku a potřebovala by speciální protézu.

pragt-001

pragt-000

Před odchodem slíbil Martin Prágr sestřičkám, že jakmile to bude možné, na kliniku se vrátí, a spolu s partnerkou předvede část ze svého tanečního mistrovství.